Skip to content

hankkeen partnerit

ETelä-karjalan hyvinvointialue

Etelä-Karjalan hyvinvointialue tuottaa julkiset sosiaali-, terveys ja pelastuspalvelut Etelä-Karjalan yhdeksän kunnan noin 129 000 asukkaalle. Hyvinvointialue on Etelä-Karjalan suurin työnantaja.

laurea

Laurea on Uudellamaalla kuudella kampuksella toimiva korkeakoulu, jonka toiminnassa ihmiset ja vuorovaikutus ovat keskiössä. Toimintamme arvoperustan muodostavat avoimuus, vaikuttavuus ja vastuullisuus.

Opiskelu, TKI-toiminta ja aluekehitys Laureassa tapahtuvat eri osapuolten yhteistyössä – niin yhteiskunnan eri toimijoiden ja sektoreiden kanssa sekä kansainvälisessä yhteistyössä. Yhteistyö on tasa-arvoista ja jokainen voi tuottaa uutta tietoa ja ymmärrystä.

raisio

Raisio on eteenpäin katsova monien mahdollisuuksien kaupunki, jossa on tilaa todellisille tunteille ja tekijöille. Raisio on yli 24 000 asukkaan ja yli 1500 yrityksen kotikaupunki Varsinais-Suomessa, Turun seudulla.

Onnikka health oy

Onnikka Health Oy on perustettu Oulun yliopistolla kehitetyn Onnikka-painonhallintamenetelmän kaupallistamista varten. Onnikka on älypuhelimille optimoitu käyttäytymisen muutoshallintaohjelma, joka todistetusti auttaa ylipainoisia ihmisiä muuttamaan asenteitaan, ajatuksiaan ja käyttäytymistään terveellisemmäksi. Seurauksena on pysyvä painonpudotus, jonka laajat kliiniset tutkimukset osoittavat. Onnikka Healthin tavoite on auttaa maailman lihavuuskäyrän taittamisessa laskuun.